EIENDOMMER

KOMMER FOR SALG

ATTRAKTIV EIENDOM I SPYDEBERG I ØSTFOLD

Eiendommen ligger åpent og solrikt i kulturlandskapet preget av et aktivt landbruksmiljø.

Sjarmerende tun som inneholder eldre, staslig våningshus, bryggerhus som er delvis renovert, låve m/ verksted og grisehus, moderne redskapshus fra 1999, vognskjul/garasje, grisehus og stabbur.
Det må påregnes noe fornyelse av våningshuset.

Eiendommen er på totalt 332 daa. hvorav er 178 daa. jord og 136 daa. skog.

Kontakt Eiendomsmegler MNEF Lars-Ole Frøland – Tlf: 950 34 098.

Skogeiendom i Notodden

Damstul østre er en ren skogeiendom på 1.087 daa, hvorav 841 daa er produktivt. Eiendommen ligger i Notodden kommune mot grensen til Tinn. Til eiendommen hører det to øyer i Reisjåvatn, samt bruksrett til halvpart (ett rom) av enkel skogskoie beliggende på naboeiendommen – kun noen få meter over grensen. Jakta på eiendommen er organisert i et grunneiersamarbeid som totalt omfatter ca. 10.000 daa. Som deltaker i dette samarbeidet har grunneier rett til å være med på jaktlaget. Damstul østre kommer for salg i desember 2017 og prisantydning er kr. 1.200.000,-.

Kontakt: Knut Westrum, tlf. 452 80 276.
Mail: knut@koppanglandbruk.no

Oppgradert småbruk tilrettelagt for hestehold. Sentralt beliggende – Ringsaker

Eiendommen ligger flott til mellom Brumunddal og Hamar. Tunet består av våningshus fra 2016, garasje/verksted fra 2017, driftsbygning fra 2005 med 16 stallbokser, godkjent selskapslokale og leilighet. I tillegg inneholder tunet hønehus, to små hytter og gapahuk/grillplass. Opparbeidet ridebane i tilknytning til driftsbygningen. Totalt areal er 45,3 daa. hvor av 27,9 daa. dyrket mark, 8 daa. beite, 1.3 daa. skog og 8,1 daa. annet areal. Nåværende eier leier mer areal som brukes til grasproduksjon, det kan være en mulighet for å leie dette videre hvis ønskelig. Fin utsikt med et glimt av Mjøsa. Gode solforhold.

Eiendommen er odel- og konsesjonsfri.

Prisklasse: Ca. 10 mill.
Takst kommer i slutten av 2017.

Kommer for salg våren 2018.

Kontakt: Jan Endre Strandbakken, tlf. 90 40 07 07.
Mail: jan@koppanglandbruk.no

Bakkane gård – Et tradisjonsrikt og velholdt gårdsbruk i full drift, beliggende på Tveit i Åmli kommune

Bakkane gård – et tradisjonsrikt og velholdt gårdsbruk i full drift, beliggende på Tveit i Åmli kommune, Aust-Agder. Bakkane er en gammel gård med mye historikk, hvor bl.a. flere av husene er fra 1840-årene. Gården har også hatt en sentral plass i bygda, ettersom byveien i «gamle dager» gikk gjennom gårdstunet og gården var lensmannsgård i Åmli. Den ene stua i våningshuset omtales bl.a. fortsatt som tingstua. Dikteren Engvald Bakkan, heimstadsforfatter og kjent utover Åmli sine grenser, er også fødd og oppvokst på gården. Her er det derfor mye sjel i de gamle laftede tømmerveggene! Gården fremstår som velholdt og drives i dag med 45 ammekyr med fullt påsett (dvs. med stort og smått utgjør dyrebeholdningen totalt 120 dyr). Totalt areal er ca. 332 daa. Gårdstunet består av til sammen 7 bygninger, dvs. våningshus, driftsbygning/fjøs, to garasjer/redskapsbygg, eldhus/gjestehus, stabbur og et lite vaskehus.

Kommer for salg høsten 2017.

Prisantydning kr. 6.500.000,-

Eiendomsmegler Bjørn Fosby, tlf: 916 51 922, mail: bjorn@koppanglandbruk.no

LANDBRUKSEIENDOM I VRÅLIOSEN, KVITESEID KOMMUNE

Beliggenhet

Eiendommen ligger solrikt til i med fritt utsyn over bygda i Vråliosen. Gården grenser ned til Vråvatn som strekker seg fra Vråliosen til Vrådal. Eiendommen Vråli med adresse Vrålivegen 35, 3849 Vråliosen med Gnr 7/Bnr 2 ligger i Kviteseid kommune, ca 35 km fra kommunesenter i Kviteseid. Eiendommen ligger svært fint til i området med en fantastisk utsikt utover et flott kulturlandskap. Eiendommen anses å ha forholdsvis lett adkomst fra hovedvei med felles privat vei ca 300 meter og privat gårdsvei de siste 500 meterne. Det er ca 10 km til nærmeste nærbutikk på Åmdalsverd. Det er ca 21 km til barnehage og barneskole. Til Videregående skole er ca 23 km.

Areal totalt: 2 757 dekar.
Dyrket areal: 18,4 dekar
Produktiv skog: 1 860 dekar
Annet: 879 dekar.

Eget område som er regulert til hytteområde.

Kommer for salg siste halvdel av oktober

Prisantydning kr. 3.190.000,-

Eiendomsmegler Bjørn Fosby, mail: bjørn@koppanglandbruk.no

Oppgradert småbruk med strandlinje langs Randsfjorden – to bolighus – Fall – Søndre Land

Småbruket ligger flott til helt nede ved Randsfjorden. Gode solforhold og utsikt. Bygningsmassen er mye oppgradert den siste tiden. Tunet består av stort hovedhus, kårbolig, lekestue og driftsbygning med garasjeplasser. Hovedhuset er opprinnelig fra ca. 1790. Oppført i tømmer og restaurert til opprinnelig utseende. Totalt areal er 7,9 daa., alt areal er opparbeidet med gårdsplass og plenarealer. Nåværende eier bruker eiendommen som fritidseiendom. Ca. 100 km til Oslo og ca. 4 km til Hov sentrum med fasiliteter.

Eiendommen er odel- og konsesjonsfri. Uten boplikt.

Prisklasse ca. 9 mill.

Kommer for salg våren 2018.

Kontakt: Jan Endre Strandbakken, tlf. 90 40 07 07.
Mail: jan@koppanglandbruk.no

Historisk eiendom 60 min fra Oslo

Norges flotteste hesteeiendom med god jakt, fiske og med nærliggende golfanlegg vurderes solgt.
Herskapelig og stor historisk eiendom med ridehus og flere leietagere som bidrar til gode inntekter.

Kun seriøse henvendelser vil bli behandlet.

Koppang tlf: 90759065 eller Frøland tlf: 95034098

Flott småbruk med strandlinje langs Randsfjorden. Nytt verksted/garasje. Båtplass i fellesanlegg. – Dokka

Småbruket ligger på vestsiden av Randsfjorden med kort vei til Dokka. Totalt areal er 81,2 daa. hvor av 11,1 daa. dyrket mark, 12 daa. skog og 58,1 daa. annet areal. Tunet består av våningshus, driftsbygning med garasjeplasser/stallplasser og nytt verksted/garasjeanlegg med carport. Våningshuset ble totalrenovert og påbygd i 2013. Bygningsmassen fremstår som godt vedlikeholdt. Flott utsikt og gode solforhold.

Eiendommen er odel- og konsesjonsfri.

Kommer for salg våren 2018.

Takst: kr. 4 250 000,-

Kontakt: Jan Endre Strandbakken, tlf. 90 40 07 07.
Mail: jan@koppanglandbruk.no

Kilemyra – Idyllisk småbruk med moderne bygningsmasse og sydvendt beliggenhet ved Konnefjell på Kirkeøy i Hvaler kommune

Velkommen til Myra gård på Kirkeøy i Hvaler. Småbruket ligger lunt til ved Konnefjell i retning Ed på øya, med foranliggende jordteiger og sydvestvendt beliggenhet. Eiendommens bygningsmasse er av nyere dato med våningshus oppført i 1995, driftsbygning er oppført i 2007 og stabbur/ vevstue er oppført i 2012. Inntil nylig har det vært husdyrhold på eiendommen med kjøttdyr og sau. Buskapen er nå solgt, men bygningsmassen og beiteområder er intakt slik at oppstart av ny drift er fullt ut en mulighet om ønskelig. Eiendommen består av ca. 11 dekar dyrket mark og 57 dekar skog og utmark.
Verditakst: kr 4.000.000,-

Eiendommen kommer for salg om kun kort tid!

Kontakt: Eiendomsmegler Nils Henrik Tegneby, tlf: 991 12 900, mail: henrik@koppanglandbruk.no

Flott landbrukseiendom i nærheten av Kristiansand sentrum.

Velkommen til Gillsveien 29. Flott stor eiendom med våningshus med historisk sjarm. Restaurert forpakterbolig. Eiendommen ligger i naturskjønne og flotte omgivelser kun 7 km til Kristiansand sentrum og har strandlinje mot Gilsvannet, hvor eiendommen også eier en del av en holme Gårdstunet ligger på sørsiden av Gilsveien og ca 800 meter til Ålefjordveien. Barneskolen Fagerholt ligger ca 1,4 km fra gårdstunet. (via lysløype er avstanden ca 0,5 km) Ungdomsskole Havlimyra ligger ca 2,2 km unna. Det er offentlig barnehage ved Havlimyra skole.
Prisantydning ca kr. 8.000.000,- + omk. Kommer for salg medio august.

Kontakt: Eiendomsmegler MNEF Bjørn Fosby. Tlf 916 51 922. Mail bjorn@koppanglandbruk.no

Gård med oppgradert våningshus. Ny stor garasje/verksted. Heimstøl og seter på fjellet. Lomen – Vestre Slidre

Gården ligger på østsiden av Slidrefjorden. Flott utsikt og gode solforhold. Tunet består av hovedbygning, garasje/verksted og driftsbygning med stallbokser. Hovedbygningen fremstår som meget velholdt og garasje/verksted er nytt. Her er det tiltenkt en leilighet i 2 etg. Eier jobber nå med å få denne tiltenkte boenheten godkjent i kommunen. Tunet er flott opparbeidet med skiferstein. I tillegg følger en heimstøl og en seter på fjellet. Heimstølen ligger ca 10 min kjøring unna tunet og setra ligger ca 45 min kjøring unna.
Totalt areal er 511 daa. hvor av 117,7 daa. dyrket mark, 358,7 daa. skog og 34,6 daa. annet areal.
Rett til båtplass ved Slidrefjorden. Gode muligheter både for jakt og fiske.

Kommer for salg våren 2018.

Prisklasse: 8 mill +

Kontakt: Jan Endre Strandbakken, tlf. 90 40 07 07.
Mail: jan@koppanglandbruk.no