I salg nå! Kommer for salg! Jeg vil selge! Jeg vil kjøpe

Gård i vakre omgivelser på øya Veierland i Tønsbergfjorden, Færder kommune. To bolighus og totalareal ca. 870 dekar.

Prisklasse:

Kr. 15 000 000,-

Gården Alby ligger i vakre omgivelser på Veierland i Færder kommune, midt i Tønsbergfjorden. Veierland har fergeforbindelse til fastlandet og på øya er det meget begrenset med biler (kun nyttekjøretøy). På Veierland stopper tiden opp i rolige og fredelige omgivelser, samtidig ikke langt unna byer som Tønsberg og Sandefjord. Veierland er det en god blanding av fastbeboere og fritidsgjester. På øya er det ca. 60 helårsboliger og ca. 450 fritidsboliger. Her finnes det blant annet golfbane, landhandleri, kafé og egen kirke.

Gården er totalt på ca. 870 dekar og strekker seg fra sjøen i nordenden til sjøen i sydenden av øya. Arealet er fordelt på ca. 144 dekar fulldyrka jord og ca. 482 dekar skog. Resten består av annet markslag og tun. Gårdens areal utgjør omtrent 1/5 av hele Veierland.
På gårdstunet er det to bolighus. Det opprinnelige våningshuset er både romslig og fint plassert på tunet, men har behov for totalrestaurering. Kårboligen, som i senere tid har blitt hovedhuset, har en normalt god standard. På tunet er det videre et innredet stabbur, et maskinhus, en potetkjeller og en låvebygning med grunnflate på ca. 325 kvm.

Ta kontakt for mer informasjon.

Eiendomsmegler MNEF
Kim André Johansen

Mobil
92806306

Epost
kim@koppanglandbruk.no

Meld din interesse Se flere eiendommer

Albyveien 15, 17 og 19, 3144 Veierland