I salg nå! Kommer for salg! Jeg vil selge! Jeg vil kjøpe

Telemark, Hjartdal – Fritidseiendom med utmarksareal syd for Gaustatoppen – totalareal 5712 dekar inkl. sameie – jakt og fiske – regulert hyttefelt

Prisklasse:

Kr. 15 500 000,-

Enestående fritidseiendom mellom vann og fjell i et av Norges vakreste områder kommer for salg. Eiendommen ligger inntil Bonsvatn i Tuddal, i Hjartdal kommune. Fra Bonsvatn er det utsikt til sydsiden av Gaustatoppen.
En spennende eiendom med mange ulike momenter, fritid – jakt og fiske – hyttetomtesalg.
Hovedhytta ligger vakkert til ved Bonsvatn, omringet av fjell og daler. Hyttetunet består av ei hovedhytte på ca. 105 kvm., oppdatert og klart til bruk. Videre er det to gjeste/utleiehytter på tunet, fritt til bruk for egen familie eller til utleie. På tunet er det også et eldre stabbur og en låve/fjøs, hhv. fra 1830 og 1754.
Ca. 1,5 km. unna i luftlinje, også inntil Bonsvatn, er det et regulert hytteområde på eiendommen. Her er det 11 ledige hyttetomter som ikke har vært for salg og som ny eier har mulighet for å selge eller utvikle på eget initiativ.

Eiendommen har 50% andel i et fjellsameie på 4487,8 dekar. I tillegg er arealet som eies 100% på 1224,5 dekar. I fjellet ligger også ei seter med hytte og seterbygninger. For den jaktinteresserte kan eiendommen friste med rypejakt, reinsjakt, elgjakt, storfugljakt og 4 fiskevann.

Eiendommen er konsesjonspliktig grunnet arealstørrelsen, men er fritatt for boplikt og prisregulering. Det er heller ingen odel.

 

DCIM100MEDIADJI_0209.JPG

Eiendomsmegler MNEF
Kim Johansen

Mobil
92806306

Epost
kim@koppanglandbruk.no

Meld din interesse Se flere eiendommer

Vindsjåvegen 391, 3697 Tuddal