I salg nå! Kommer for salg! Jeg vil selge! Jeg vil kjøpe

Vøringsfoss i Vestland – Sysendalen nord for Hardangervidda – Stor utmarks- og utviklingseiendom med sameieareal, inkludert driftsselskap

Prisklasse:

Kr. 11 000 000,-

Velkommen til Garen og Krossdalen

Eiendommen Garen er en veletablert og velintegrert eiendom i Sysendalen, nord for Hardangervidda. Gjennom årene har det fra eiendommen blitt opprettet og solgt ca. 250 hytter, som er tilknyttet avtaler for vei, vann, avløp og snøbrøyting med driftsselskapet Sysendalen Fjellhytter AS. Eiendommen Garen og driftsselskapet er eid av samme eier og selges samlet til ny eier.

Garen består av et selveid areal på ca. 1910 dekar. I tillegg har Garen en andel av et fjellsameie på ca. 37.055 dekar som strekker seg mot Hardangervidda Nasjonalpark.

På Garen er det et bolighus og en større garasje som benyttes i forbindelse med driften. I sameiearealet hører det med egen hytte og båthus.

Med en eiendom som Garen kan det for ny eier gi både bolig, jobb i eget driftsselskap, fritid, jakt og fiske, og ikke minst fremtidige utviklingsmuligheter.

Eiendommen og selskapet blir snart lagt ut for salg vinteren/våren 2020. Ta kontakt for å melde interesse og få tilsendt salgsoppgave.

Eiendomsmegler MNEF
Kim André Johansen

Mobil
92806306

Epost
kim@koppanglandbruk.no

Meld din interesse Se flere eiendommer

Ole Thompsons veg 3, 5785 Væringsfoss