I salg nå! Kommer for salg! Jeg vil selge! Jeg vil kjøpe

Kontakt

Østlandet:

 

Gründer

KETIL KOPPANG
+47 907 59 065
ketil@koppanglandbruk.no

Ketil Koppang er selskapets grunnlegger. Han er utdannet ved Tomb landbruksskole. Han har 20 års erfaring som selvstendig gårdbruker innenfor husdyrhold, grønnsaksdyrking og dyrking av korn. Koppang har flere års erfaring fra landbruksmegling og har gjennomført salg av et stort antall gårdsbruk i Østlandsområdet. Videre har Koppang vært politisk aktiv med verv innen kommunestyret, fylkeslandbruksstyret og i overligningsnemda.

 

Daglig leder

Pål Ivar Lauritzen
+47 950 19 348
paal@koppanglandbruk.no

Pål Ivar Lauritzen Eiendomsmegler MNEF er utdannet Bachelor i eiendomsmegling ved Handelshøyskolen BI Oslo og Master i Eiendomsutvikling ved Universitetet for miljø og biovitensskap UMB (tidligere Norges Landbrukshøyskole). Han har allsidig bakgrunn fra entreprenørbransjen og eiendomsmegling.

Fagansvarlig / Eiendomsmegler MNEF

Kim André Johansen
+47 928 06 306
kim@koppanglandbruk.no

Kim André Johansen er eiendomsmegler MNEF med ferdig utdannelse gjennom handelshøyskolen BI fra 2006. Etter over et tiår med megling av alle typer eiendom har han opparbeidet seg en bred og allsidig erfaring som kommer kundene til gode. Han har i mange år vært valgt inn i styret i Østfold Eiendomsmeglerforening. Han har i tillegg ansvaret for det faglige hos meglerforetaket med bransjenormer og juridiske retningslinjer.

Eiendomsmegler

Lars Ole Frøland
+47 950 34 098
lars@koppanglandbruk.no

Lars-Ole Frøland er utdannet Bedriftsøkonom og Eiendomsmegler MNEF ved BI. Han har til sammen 17 års erfaring fra bolig- og næringsmegling. Han har jobbet innen bolig, næring og prosjektmegling. Videre har han erfaring fra konsern som har utviklet, oppført og solgt bolig og næringseiendom. I tillegg til å være landbruksmegler driver han Dalene Gård som er bygget opp rundt utleie av 17 stallbokser, ridehall og rideskoletimer.

Eiendomsmegler

Baard Ivan Janitz
+47 971 43 122
baard@koppanglandbruk.no

Baard Ivan Janitz har gamle familierøtter i gårdsdrift og har jobbet som eiendomsmegler siden 2003 – Etter 16 år i bransjen både som daglig leder og som eiendomsmegler har han opparbeidet seg en solid kompetanse ved salg av alle typer eiendom, har gode relasjoner og stor kundetilfredshet. Dette gir en bred og allsidig erfaring som kommer kundene til gode.

Ansvarlig sosiale medier

Nina Ruud
nina@koppanglandbruk.no

Nina Ruud er utdannet sykepleier med spesialutdannelse i psykiatri, pedagogikk, veiledning og ledelse. Hun har ansvaret for sosiale medier med bl.a. Facebook og blogging. I tillegg vil våre kunder få en hyggelig telefon fra henne i etterkant av at et salg og kjøp er gjennomført.

 

Innlandet:

 

Avdelingsleder/ Eiendomsmegler

Jan Endre Strandbakken
+47 904 00 707
jan@koppanglandbruk.no

Jan Endre Strandbakken er tilknyttet selskapets avdeling på Gjøvik. Han er eiendomsmegler MNEF og utdannet ved BI Oslo. Han har jobbet som eiendomsmegler siden 2005 og gjennomført salg av alle typer eiendommer. Strandbakken driver også egen gård på Toten hovedsakelig med korndyrking og gravemaskindrift. Med sin kombinerte landbruks- og meglerbakgrunn bidrar han til sikre salg.

Trøndelag:

 

Avdelingsleder / Eiendomsmegler MNEF

Lasse Sørli
+47 474 52 444
lasse@koppanglandbruk.no

Lasse Sørli er utdannet adjunkt fra Nord Universitet og Norges Teknisk- Naturvitenskapelige Universitet (NTNU). Meglerutdanningen har han fra BI. Sørli har arbeidet som megler i Trøndelag i 18 år, og har vært daglig leder og megler ved flere meglerkontorer. Lasse har opparbeidet seg bred og allsidig erfaring innenfor eiendomsmegling, og var tidligere medeier og gründer i Boli Eiendomsmegling. Lasse er oppvokst på Leka i Nord-Trøndelag og bor nå sammen med sin familie på Levanger.

 

Eiendomsmegler

Helle Kiønig
+47 916 61 555
helle@koppanglandbruk.no

Helle Kiønig tok sin meglerutdanning på BI i Trondheim og har jobbet som megler i Trøndelag siden 1999. Hun har opparbeidet seg allsidig erfaring innen eiendomsmegling, og i tillegg til salg av bolig, fritidsbolig og prosjekt har hun bla. vært daglig leder ved et avdelingskontor, leder for system og kompetanse samt administrasjonsansvarlig for 6 avdelingskontorer i Trøndelag.
Kiønig er oppvokst i Trondheim, men har de senere år bodd i Steinkjer.