I salg nå! Kommer for salg! Jeg vil selge! Jeg vil kjøpe Bank - Lån - Forsikring

Kontakt

Østlandet | Innlandet | Trøndelag

Østlandet:

 

Daglig leder

Pål Ivar Lauritzen
+47 950 19 348
paal@koppanglandbruk.no

Pål Ivar Lauritzen Eiendomsmegler MNEF er utdannet Bachelor i eiendomsmegling ved Handelshøyskolen BI Oslo og Master i Eiendomsutvikling ved Universitetet for miljø og biovitensskap UMB (tidligere Norges Landbrukshøyskole). Han har allsidig bakgrunn fra entreprenørbransjen og eiendomsmegling.

Fagansvarlig / Eiendomsmegler MNEF

Kim André Johansen
+47 928 06 306
kim@koppanglandbruk.no

Kim André Johansen er eiendomsmegler MNEF med ferdig utdannelse gjennom handelshøyskolen BI fra 2006. Etter over et tiår med megling av alle typer eiendom har han opparbeidet seg en bred og allsidig erfaring som kommer kundene til gode. Han har i mange år vært valgt inn i styret i Østfold Eiendomsmeglerforening. Han har i tillegg ansvaret for det faglige hos meglerforetaket med bransjenormer og juridiske retningslinjer.

Eiendomsmegler

Lars Ole Frøland
+47 950 34 098
lars@koppanglandbruk.no

Lars-Ole Frøland er utdannet Bedriftsøkonom og Eiendomsmegler MNEF ved BI. Han har til sammen 17 års erfaring fra bolig- og næringsmegling. Han har jobbet innen bolig, næring og prosjektmegling. Videre har han erfaring fra konsern som har utviklet, oppført og solgt bolig og næringseiendom. I tillegg til å være landbruksmegler driver han Dalene Gård som er bygget opp rundt utleie av 17 stallbokser, ridehall og rideskoletimer.

Eiendomsmegler

Baard Ivan Janitz
+47 971 43 122
baard@koppanglandbruk.no

Baard Ivan Janitz har gamle familierøtter i gårdsdrift og har jobbet som eiendomsmegler siden 2003 – Etter 16 år i bransjen både som daglig leder og som eiendomsmegler har han opparbeidet seg en solid kompetanse ved salg av alle typer eiendom, har gode relasjoner og stor kundetilfredshet. Dette gir en bred og allsidig erfaring som kommer kundene til gode.

 

 

Innlandet:

 

Avdelingsleder/ Eiendomsmegler

Jan Endre Strandbakken
+47 904 00 707
jan@koppanglandbruk.no

Jan Endre Strandbakken er tilknyttet selskapets avdeling på Gjøvik. Han er eiendomsmegler MNEF og utdannet ved BI Oslo. Han har jobbet som eiendomsmegler siden 2005 og gjennomført salg av alle typer eiendommer. Strandbakken driver også egen gård på Toten hovedsakelig med korndyrking og gravemaskindrift. Med sin kombinerte landbruks- og meglerbakgrunn bidrar han til sikre salg.

 

 

Trøndelag:

 

Avdelingsleder Trondheim

Vidar Rognes
+47 902 12 600
vidar@koppanglandbruk.no

Vidar Rognes er utdannet jurist ved Universitetet i Oslo og har jobbet som Eiendomsmegler i over 23 år.
Innehar en solid kompetanse i landbruks-, bolig-, nærings- og prosjektmegling.
Er nå avdelingsleder og eiendomsmegler ved vår avdeling i Trøndelag.

Fagansvarlig Trøndelag / EIENDOMSMEGLER MNEF

Jørn Nordhus
+47 902 36 844
jorn@koppanglandbruk.no

Jørn Nordhus har jobbet som eiendomsmegler i 20 år og har en bred erfaring med salg av alle typer eiendommer.
Han er Eiendomsmegler MNEF med utdannelse innen økonomi og eiendomsmegling fra BI, og er fagansvarlig for avdelingen i Trøndelag.

Eiendomsmegler

Stian Søreng
+47 902 33 211
stian@koppanglandbruk.no

Stian Søreng er tilknyttet avdelingen i Trøndelag. Han er Eiendomsmegler MNEF med utdannelse fra BI, og har jobbet som eiendomsmegler i over 19 år. Han har en bred og solid kompetanse med salg av de fleste typer eiendom.