Vil du jobbe hos Norges ledende Landbruksmegler?

Vil du jobbe hos Norges ledende Landbruksmegler?

Koppang- Landbruks og Næringsmegling har blitt en del av Landkreditt konsernet. For å befeste og styrke vår posisjon i Trøndelag rekrutterer vi nå eiendomsmeglere for å møte våre kunders behov. Som en del av Landkredittkonsernet kan vi tilby et samspill mellom eiendomsmegler, bank, fond og forsikring. Dette gir oss en unik posisjon innen eiendomsmegling i lanbrukssegmentet.

Er du interessert i å skape en spennende arbeidsplass? Har du evnen til å gjøre kunden trygg på å investere i en spesialisert landbruksmegler? Ønsker du å tilegne deg solid kompetanse innen landbruksmegling? Hos oss får du hjelp og støtte til å utvikle deg til å bli en eiendomsmegler med spesialkompetanse innen landbruksmegling. Vi er ikke som andre eiendomsmeglere. Vi verdsetter samarbeid fremfor intern konkurranse og deler på både arbeidsbyrde, kunnskap, oppdrag og kundetilgang. For å bli en del av oss er det ikke det viktigste hva du kan om landbruksmegling på forhånd, men at du er interessert i og ønsker å lære, og hvordan du utfører din kundekontakt og dine oppgaver. Hos oss vil du møte en meglerhverdag med mange nye og spennende utfordringer. Bøndene er som regel meget gjestfrie og hyggelige folk og vi får ofte æren av å hjelpe de med salg av mange fantastiske landbrukseiendommer. Med en sterk organisasjon i ryggen vil vi sammen befeste vår posisjon som den ledende landbruksmeglerkjeden. Våre kunder ønsker et utfyllende totaltilbud, som vi vil gi dem!

Vi søker landbruksmeglere med motivasjon til å oppnå gode resultater. Vi ønsker å rekruttere både erfarne eiendomsmeglere til ledende posisjoner, samt eiendomsmeglerfullmektige med pågangsmot og interesse for landbruksmeglingsfaget og landbruket generelt.

Mere info? Trykk her

Relaterte innlegg